Keratine Behandeling

Keratine bij Casa Donna Hairstyling

Van onhandelbaar pluizig haar naar
glanzend, sterk, gezond en stijl

Organic Keratin Products
Free of Harsh chemicals

Onze keratine is geen chemische straight behandeling. Het resultaat is semi permanent. De zwavelverbindingen in het haar worden niet verbroken zoals bij de Japanse en andere Chemische straightening methode’s. De behandeling verdwijnt geleidelijk uit het haar door het wassen.

Bevat geen siliconen, ftalaten, DEA of aldehyden.Niet getest op dieren

Wat zijn de resultaten van een behandeling?

Door de keratine behandeling wordt het haar soepel, glanzend, sterker, gezond én stijl. Het resultaat van een behandeling is circa 3 tot 5 maanden zichtbaar, daarna is het meeste keratine verdwenen en zal een nieuwe behandeling moeten plaatsvinden.

De duur van het resultaat is ondermeer afhankelijk van het type haar dat u heeft en hoe vaak je je haren wast met shampoo en conditioneren.

Natuurlijk haar bestaat voor 95% uit keratine, maar de hoeveelheid neemt af als je het intensief föhnt, verft en straightened. Keratineproducten vervangen de verloren proteïne, zodat je haar weer zacht wordt, perfect in model valt en glanst.

Kleuren en Keratine behandeling: kan dat?

Je kunt een keratine behandeling doen als je gekleurd haar hebt, maar als je een keratine behandeling doet mag het haar pas na een week weer gekleurd worden.

Een mogelijkheid met het oog op kleuren is om eerst te kleuren en daarop aansluitend een keratinebehandeling te doen. Zo heb je het langst profijt van een mooie kleur.

Is keratine veilig?

Als een natuurlijke proteïne is keratine 100% veilig. Omdat het een lichaamseigen stof is kun je het ook gebruiken bij elk haartype en onder alle omstandigheden.

CASA DONNA werkt uitsluitend met professionele haarverzorgingsproducten van de allerhoogste kwaliteit. Zo zijn alle behandelingen formaldehyde vrij en loop je geen enkel risico.

Kun je beschadigd haar echt herstellen met keratine?

Langdurig intensief föhnen en het gebruik van chemicaliën verlaagt de proteïne-hoeveelheid in je haar.

Met een keratine-behandeling voeg je dit weer toe en daarmee is het een even eenvoudig als natuurlijk oplossing voor haarschade.

Het is wel belangrijk dat er professionele producten worden gebruikt en deze vakkundig worden aangebracht.

Wat kost de behandeling?

Een keratine behandeling duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur en kost tussen de 100€ – 145 €, afhankelijk van haarlengte, voor meer info zie prijzenlijst.

Aftercare producten

Het is belangrijk het haar te verzorgen met de bijbehorende shampoo en conditioner. Hiermee houdt u het keratineniveau in uw haar op peil.

Bij Casa Donna hebben we deze op voorraad en we laten je graag zien welke producten het beste bij jouw haartype passen.

Het haar kun je de eerste dagen na de keratine behandeling het beste ’s ochtends föhnen. Draag het bij voorkeur los en gebruik de eerste 48 uur geen elastiekjes of clipjes.

Bent u benieuwd naar deze behandeling en wilt u graag eens zelf ervaren wat het voor uw haar kan betekenen?

Bel dan gerust voor vrijblijvend advies of een afspraak 09 222 47 25